Sinds 1965 het schoenherstellersbedrijf in het centrum van Zutphen.

Schoenmakerij

"Wanneer liefde en passie samen komen ontstaat een meesterwerk" - Mitchel Leijser, Meesterschoenmaker

Schoenmakerij ‘t centrum

Schoenmakerij ‘t centrum is een schoenherstellersbedrijf in het centrum van Zutphen. Bij ons kunt u voor al uw reparaties en onderhoud van uw schoenen terecht. In overleg met u bekijken we wat er zoal aan de schoenen gerepareerd dient te worden, en of ze het wel waard zijn. Schoenmakerij ‘t centrum heeft verder een winkel met een uitgebreid assortiment aan lederen producten. Eigenaar Mitchel Leijser is tevens verbonden aan het landelijk orgaan voor de gezondheidstechnische en ambachtelijke beroepen (SVGB) te Nieuwegein.

Reparaties

Reparaties worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen, zoals de Rendebach lederen zolen, Vibram zolen en originele materialen van Van Bommel en van Lier. Wij zij erkend door het schoenmakersgilde en mogen ons ‘meesterschoenmaker‘ noemen.

Wij voeren orthopedische aanpassingen uit van hoogwaardige kwaliteit. U kunt daarbij denken aan hak en zoolverhogingen, en aan hak en zoolschoring. Als de schoenen het toelaten kunnen verhogingen zelfs tussen de zool geplaatst worden.

Gespecialiseerd zijn wij in het repareren van rijlaarzen (Petrie): nauwer/wijder/lager maken, ritsen in zetten, nieuwe zolen en hakken, nieuwe bies, stroppen en oprekken van de schacht. Komt bij ons lang voor inspectie van uw laarzen, om vervolgens samen over eventuele aanpassing cq reparaties te beslissen. Ook bij normale dameslaarzen kunnen wij de schacht nauwer of wijder maken. Schoenmakerij ‘t centrum repareert ook tassen, portomonees, riemen en jassen. Voor bijzondere opdrachten in leer kunt u vrijblijvend langskomen voor overleg.
Bergschoenen, Dubarry laarzen voorzien wij ook van geheel nieuwe onderwerken.

"Wij stoppen niet totdat u tevreden bent"