Het schoenherstellersbedrijf in het centrum van Zutphen.

Winkel

Winkel

De winkel van Schoenmakerij ‘t Centrum heeft een ruim assortiment in zwarte militaire kisten, lederen sloffen van het bekende Spaanse merk ‘Bernardino’ in de maten 17 t/m 46, ouderwetse lederen babyslofjes met drukknoop en de canvas boodschappentas. Tenslotte vindt u bij ons de allermooiste schapenvachten, koeienhuiden, kalfshuiden en rendierhuiden.

Lederwaren

Portemonnees voor dames en heren, sleuteletuis, kofferlabels en pennenetuis. We zijn ruim gesorteerd in lederen broekriemen; deze kunnen op elke gewenste lengte gemaakt worden.

Onderhoudsmiddelen

In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen en voetcomfort artikelen:

  • Spuitbussen voor onderhoud en kleurbehoud van suede/nubuck, anti-rain om leer en suede water- en vuilafstotend te maken, shoe stretch voor schoenen die knellen, shoe deodorant voor een frisse geur in uw schoenen en anti-color voor schoenen die van binnenuit afgeven.
  • Flacondeppers voor onderhoud van suède/nubuck in verschillende kleuren en speciale deppers voor onderhoud van lakleer en witte schoenen. Met ‘Self Shine’ behandelt u gladleren producten.
  • Inlegzolen van leer, kurkleervezel, fleece, badstof, antitranspiratie, etc.
  • Voetcomform zoals steunzolen, halve steunzolen in verschillende hardheden, hele steunzolen en sport-/wandelzolen. Tevens hakverhogingen en hakdempers voor achillespeesblessures en hielspoor.
  • Schoenspanners om uw schoenen mooi in model te houden. Wij hebben plastic en houten schoenspanners. Voor uw laarzen zijn er speciale laarzenspanners.
  • Veters hebben wij in uiteenlopende soorten. Er is keuze uit dik, dun, plat of gewaxt in lengtes van 50 cm tot 200 cm in verschillende kleuren.
  • Verf hebben we in diverse soorten. Verf kun je aanbrengen met een kwastje of spuitbus. Verf voor glad leer hebben we in verschillende kleuren, vooraf leer schoonmaken met cleaner. Verf voor suede/nubuck zijn er in de kleuren zwart, blauw en bruin.
  • ‘Lederplus’ is een crème om uw bankstel op kleur te houden, maar is ook bijzonder geschikt om de kleur van uw leren tas en jas te onderhouden.