Selecteer een pagina

Kwaliteit

Wij zijn sinds 1965 gevestigd in de Frankensteeg 12 te Zutphen ook toen stond kwaliteit al bij ons hoog in het vaandel. Al deze jaren hebben wij nauwlettend onze markt in de gaten gehouden en allerlei verschillende materialen voorbij zien komen. Hieruit zochten wij de beste en deze zijn wij gaan hanteren in onze winkel. Zoals bijvoorbeeld ons lederen zolen van JR Johan Rendenbach. Dit is een van de weinige lederen zolen die nog op natuurlijke wijze worden gelooid en daardoor sterker en waterdichter zijn dan de chemische gelooide lederen zolen.

Vakwedstrijd 2024 

Axel heeft een 8.1 gehaald en mocht de bronzen beker in zijn categorie mee naar huis nemen. Riyad behaalde in zijn categorie ook brons met een 8.2 en een 8.3 en dus ook een mooie beker. Mitchel behaalde in zijn categorie de zilveren prijs met een 9.1 en een 9.2

Ook hebben we de 3e prijs gewonnen voor Schoenmakerij van het Jaar 2024!

 

Omdat wij onszelf willen uitdagen doen wij als winkel al verschillende jaren mee met de Europese Vakwedstrijden. Verschillende jaren zijn onze vak reparaties dan ook bekroond met de 1e prijs Goud. Wij staan elke dag weer met een glimlach op, om elke reparatie de aandacht te geven die ze verdienen. Een paar schoenen weer voorzien van een 2e leven, daarvoor worden ze aan ons gegeven”

Nederlandse Schoenmakers Vereniging

Wij zijn lid van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging NSV. Middels regio avonden houden wij samen met collega schoenmakers elkaar op de hoogte van het wel en wee in de schoenmakerij. Kijk op de website van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging.

 

Landelijke Schoenmakers site

Neem eens een kijkje op de website van Schoenmakend Nederland met tips voor schoenonderhoud en reparatie. Kijk op de Landelijke Schoenmakers site.

SVGB leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf bij SVGB. Neem eens een kijkje op de website van de SVGB met informatie over het kennis- en opleidingencentrum voor uniek vakmanschap. Kijk op de website van SVGB.

 

Stichting Erkenningsregeling schoenhersteller

Deze stichting geeft alleen erkenning aan gediplomeerde schoenmakers.

Schoenmakers Gilde

Namens het Schoenmakers Gilde mogen wij originele materialen gebruiken voor het repareren van merkschoenen zoals Avang, van Bommel en van Lier. Door het gilde worden we jaarlijks gecontroleerd op het gebied van vakmanschap. Neem een kijkje op de website van de Stichting Schoenmakers Gilde.

 

Petrie rijlaarzen

Schoenmakerij ’t Centrum repareert en vermaakt Petrie rijlaarzen, rijlaarzen van hoge kwaliteit. Bezoek de Petrie website.

 

Europese Vakwedstrijd 2013

Mitchel heeft als eerstejaars leerling zilver behaald!

 

Europese Vakwedstrijd 2014

Mitchel heeft als tweedejaars leering goud behaald! Resultaat: 9.7. Tevens uitgeroepen door het “HBA” als categorie winnaar Beste Leerling!

 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
   Logo - Schoenmakerij 't Centrum - Lutim
   Frankensteeg 12
   7201 KN Zutphen
   0575 519 596