Sinds 1965 het schoenherstellersbedrijf in het centrum van Zutphen.

FOTOBOEK

3 redenen waarom je een schoenreparatieservice dit seizoen moet gaan gebruiken

 

1. Jouw schoenen laten herstellen, is milieuvriendelijk

Elk jaar worden er miljoenen schoenen in de vuilnisbak gegooid. Zonder naar de voordelen te kijken van de klant, zijn schoenreparaties dus ook goed en voordelig voor het milieu! Dit omdat het in vergelijking met het weggooien van schoenen milieuvriendelijker is, schoenen zijn niet biologisch afbreekbaar en door uw schoen te laten herstellen zult u dus minder afval produceren. Schoenen zijn erg moeilijk om te recyclen omdat ze vaak van verschillende materialen gerealiseerd zijn. Door gebruik te maken van onze schoenreparatieservice houd je niet alleen je schoenen weg van de vuilstortplaats, maar je verlaagt ook de hoeveelheid werk aan afvalverwerking. Hergebruik uw schoenen en geef ze een 2e leven,


“Heb je een hart voor de natuur, geef je schoen dan een kuur”

2. Het herstellen van je schoenen kan je geld besparen 

Als u na wekenlang hard werken en sparen eindelijk het prachtige paar schoenen kan bemachtigen waar u al zo lang naar uitkeek, wil je natuurlijk die investering goed houden. Gemiddeld zijn de kosten voor het herstellen van een paar schoenen veel lager dan het kopen van een nieuw paar schoenen. Schoenreparaties kunnen zo eenvoudig en goedkoop of complex zijn als u wilt. Zijn uw hakken of zolen versleten? Wij vervangen ze graag voor je! Moeten de stiksels vervangen worden? Geen probleem! Ook dat doen wij natuurlijk. Wij poetsen en verzorgen de schoen en je kan uiteraard ook bij ons terecht voor nieuwe veters.

 

“Weg is zonde, geef je schoenen een tweede ronde!”

 

3. Naast het herstellen van het uiterlijk van je schoen, kan je bij ons ook terecht voor de functionaliteit. 

De meeste mensen willen hun schoenen graag herstellen voor het uiterlijk. Maar bij Schoenmakerij ‘t Centrum kun je ook terecht bij het aanpassen van de functionaliteit. Bij ons kan je terecht voor het aanpassen van je lederen zolen naar rubberen zolen. Maar denk ook aan het aanpassen van je schoeisel. Zoals bijvoorbeeld door Parkinson, kunnen sommige helaas niet meer hun veters strikken, of hebben ze niet meer genoeg kracht om elastieken veters te gebruiken. Wij maken dan klittenband op de schoen zodat de schoenen niet weg hoeven en toch gebruikt kunnen worden. Alles is mogelijk en alle schoenen kunnen wij repareren. Kom gerust langs voor advies op maat!

Door een reparatie op zijn tijd kunnen wij ervoor zorgen dat je schoenen in plaats van een paar maanden misschien wel jaren meegaan. Daarnaast zijn er natuurlijk talloze onderhoudsmiddelen vraag ons naar het juiste voor uw schoenen.

 

“Zeg uw oude schoenen geen adieu, maar denk aan het milieu”

 

Conclusie

Wanneer Schoenmakerij ‘t Centrum jouw schoenen terug geven, zul je gelijk merken dat ze eruit zien als nieuw! Hierboven zie je enkele foto’s als voorbeelden van schoenen die net als nieuw lijken! Wij herstellen niet alleen wat er stuk is, maar zorgen er ook voor dat je schoenen weer als nieuw lijken!

Heb je een paar schoenen, die wel toe zijn aan wat extra liefde? Wij van Schoenmakerij ‘t Centrum helpen je met alle liefde! Wij zullen ervoor zorgen dat jouw schoenen er nog jaren goed uit blijven zien! Kom even langs bij ons in de winkel voor een advies op maat of stuur ons een berichtje via het contact formulier. Te vinden op deze pagina